Vi har erfaring indenfor et væld af arbejdsområder - Se mere nedenfor

Brolægning

Når vi går en tur hen ad de gamle gader og torve i Danmark i dag, kan vi nyde charmen ved de gamle brolæggeres arbejde. De smukke brostenstrapper, rådhusbelægning, chaussesten i buer, mm. Det er håndværk der holder og det er smukt i mange år frem.

Hos Dreamer Brolægning fører vi traditionen videre. Med uddannede og faglærte medarbejdere sætter vi en stor ære i, at vores entrepriser er lavet korrekt og efter forskrifterne. De skal kunne nydes og være brugbare om mange år.

Med et erhverv som brolægning kan man som kunde aldrig vide, hvordan der ser ud under overfladen, derfor siger vi ”Brolægning er en tillidssag - Arbejdet skal være i orden”.

Anlæg

Når et projekt skal igangsættes er det vigtigt der er styr på alle processerne både over og under jorden. Et projekt med eksempelvis gravearbejde, kloak arbejde, faskiner og trækrør skal der være styr på, inden brolægningen og det grønne arbejde kan igangsættes. Vi står klar med det rigtige materiel og de rigtige maskiner. Med en dedikeret projektleder sørger vi for, at komme i mål med opgaven så aftaler og tidsplaner overholdes.

Asfaltarbejde / Asfaltskæring

Hos Dreamer Brolægning tilbyder vi også asfaltarbejde. Også her udfører vi opgaver for både private og det offentlige. Om det er reparation af veje og parkeringspladser, skæring og reparation i forbindelse med kantstensarbejde ved ny indkørsel,  klarer vi også det.


Har du brug for et tilbud, er du altid velkommen til at ringe og tage en snak med os. Vi vil med faglighed guide dig, så dine gode ideer understøttes med korrekte materialevalg.

Vi står klar med råd, vejledning og gode idéer hvis du skulle mangle inspiration til et projekt.

Grave- og Jordarbejde

De fleste anlægsopgaver indebærer også grave- og jordarbejde. Om det er en del af en større entreprise eller i blot ønsker assistance til op- og nedgravning, kan vi hjælpe med at løse opgaven. Vi står klar med det rigtige materiel og de rigtige maskiner.

Levering og bortkørsel af materialer

Vi kan stå for levering af materialer til dit projekt. Om vi styrer entreprisen eller du blot ønsker levering eller bortkørsel af materialer kan vi hjælpe med opgaven.


Har du brug for et tilbud, er du altid velkommen til at ringe og tage en snak med os. Vi vil med faglighed guide dig, så dine gode ideer understøttes med korrekte materialevalg.

Vi står klar med råd, vejledning og gode idéer hvis du skulle mangle inspiration til et projekt.

Rullegræs og Grønt arbejde

Grønt arbejde er en del af pakken Dreamer Brolægning tilbyder. Skal du have sået eller anlagt en smuk græsplæne af rullegræs, har vi ekspertisen. Vi sætter hække, planter træer og kan bistå, med alt det du skulle have brug for i forbindelse med anlæg og pleje af dit grønne område.

Rådgivning

Når et projekt skal igangsættes kan der opstå mange spørgsmål. Har du brug for rådgivning kan du altid kontakte os